Pyszne gotowanie, a jakość garnków

Witam Was Kochani!

Wielkimi krokami zbliża się upragniona przez nas wiosna! Wiele osób z początkiem tej najwspanialszej pory roku postanawia coś w swoim życiu zmienić: nowa fryzura, remont mieszkania czy znalezienie nowej pasji. Dla niejednego nową pasją może być gotowanie – to pasja, która łączy w sobie przyjemne z pożytecznym. Niemniej by nauczyć się gotować smaczne potrawy, nie wystarczy jedynie poznać sporo ciekawych przepisów. Potrzebny jest też zestaw porządnych garnków, które pozwolą nam przyrządzać potrawy smaczne, aromatyczne i zdrowe. I właśnie takie są garnki marki Philipiak.

Wyjątkowe garnki i naczynia marki Philipiak

Garnki Philipak wykonane są ze specjalnej szlachetnej stali, która nie ulega odkształceniu, a także jest odporna na mechaniczne uszkodzenia. Ponadto są one antyalergiczne, antybakteryjne, a także energooszczędne dzięki specjalnie zaprojektowanemu dnu, które akumuluje ciepło wytworzone podczas gotowania. Poza tym z garnkami Philipiak można gotować w systemie wieżowym, co również pozwala oszczędzać energię. Garnki tej marki są również bardzo wszechstronne – nadają się zarówno do gotowania na kuchence elektrycznej, gazowej i indukcyjnej, ale również do pieczenia w piekarniku.

philipiak
Z garnkami marki Philipiak można przygotowywać potrawy bez szkodliwego tłuszczu i bez użycia soli.

Wyjątkową cechą tych garnków jest to, że można gotować w nich bez użycia soli, a potrawy nadal posiadają smak oraz aromat. Materiał, z którego są wykonane, podczas gotowania nie wchodzi w reakcje chemiczne z posiłkiem, dzięki czemu nie przygotowywane potrawy nie zawierają żadnych szkodliwych związków, mają za to wiele wartości odżywczych. Wszystko to sprawia, że gotowanie przy ich pomocy jest bardzo przyjemne i wygodne.

philipiak
Garnki Philipiak są wyposażone w specjalne termostaty, które pozwalają kontrolować i regulować temperaturę w garnku podczas gotowania bez podnoszenia pokrywki.

Co jeszcze warto wiedzieć o marce Philipiak? Zachęcam Was do zajrzenia TUTAJ i dowiedzenia się czegoś więcej na ten temat.

Pozdrawiam,
D.

Najnowsze wpisy

Danka Opublikowane przez:

Bądź pierwszą osobą, która zostawi swój komentarz

Dodaj komentarz